Zwangerschapstest

Met een zwangerschapstest kan je testen of je zwanger bent. Een zwangerschapstest kan het gevolg zijn van het opmerken van een aantal symptomen die duiden op een zwangerschap. De zwangerschapstest zal duidelijkheid geven door het testen van je urine op een stof genaamd choriongonadotrofine (HCG). Wanneer deze stof in je urine wordt gevonden zal de zwangerschapstest aangeven dat je zwanger bent met een positief resultaat. Meestal verschijnen er dan 2 streepjes, maar dat is per zwangerschapstest verschillend.

Werking zwangerschapstest

De werking van een zwangerschapstest varieert, maar de werking is in grote lijnen hetzelfde. De urine wordt getest op HCG met een staafje met een venstertje. Wanneer de stof HCG aanwezig is, zal het venstertje binnen enkele minuten veranderen van kleur. Wanneer er na een kwartier niets veranderd is, ben je waarschijnlijk niet zwanger en geeft de zwangerschapstest eventueel een negatief resultaat terug. Als je twijfelt of je toch zwanger bent kan je het beste een week wachten en  de test opnieuw uitvoeren of langs de huisarts gaan.

Predictal Zwangerschapstest

predictal zwangerschapstest
Klik hier om de zwangerschapstest te bestellen
De Predictal zwangerschapstest is een van de bekenste en best werkende zwangerschapstesten. De test geeft met 99% zekerheid aan of je zwanger bent en is dus zeer betrouwbaar. De test is makkelijk te gebruiken en kan op elk moment van de dag gebruikt worden, vanaf de dag dat je menstruatie moet beginnen. De Predictal zwangerschapstest zit in een handige dubbele verpakking. Je hebt dus meteen twee zwangerschapstesten. Wanneer je deze zwangerschapstest bestelt is deze binnen een dag thuisbezorgd.

Wat kan er fout gaan bij een zwangerschapstest

  • Bij een te vroeg uitgevoerde zwangerschapstest kan er nog onvoldoende HCG aanwezig zijn en kan er niet geconstateerd worden of je zwanger bent.
  • Choriongonadotrofine kan nog aanwezig zijn door een recentelijk zwangerschap of miskraam.
  • Hormonen ter bevordering van een vruchtbaarheid kunnen het resultaat beïnvloeden.
  • Sommige kalmerende middelen en antihistamine kunnen het resultaat van de test beïnvloeden.

Reacties

Vanaf hoelang na seks is.het zichtbaar in urine
ik heb 2 testen gedaan van predictor, eentje gaf een heel licht streepje aan en de ander helemaal niets. nou vind ik dat een beetje vreemd want las ook dat predictor helemaal niet zo goed was en dit ie zelfs bij een man positief teste. ik las op diverse forums een streepje is een streepje dus zwanger, nou vraag ik me af of dat dus echt zo is???? kunnen jullie mij hierbij helpen??? wil niet direct naar de dokter want ik wil graag zwager worden. groetjes chantal

Reactie toevoegen

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om spam inzendingen te vermijden.

Copyright © 2010 - 2020 Zwanger-worden.com - All Rights Reserved. / Disclaimer / Contact