Zwanger raken

Vrouwen die willen zwanger raken kiest, merken al gauw dat dit niet altijd vanzelf gaat. Zwanger raken laat zich niet altijd plannen. Er zijn wel een aantal mogelijkheden om sneller zwanger te raken en om dit zo goed mogelijk te doen. Het zwanger raken heeft bijvoorbeeld meer kans in de ochtend, wanneer er het meeste zaad in het sperma zit.

Zwanger raken met ondergewicht of overgewicht

Het hebben van ondergewicht of overzicht kan een negatieve invloed hebben op het zwanger raken. Ongeveer 7 kilo rond je eigen ideale gewicht zou het beste zijn. Je kunt dus 7 kilo zwaarder of 7 kilo lichter dan je ideale gewicht zijn. Bereken je BMI om je ideale gewicht te vinden.

Zwanger raken met het juiste standje

Het beste standje voor het zwanger raken is het missionaris standje. Hierbij komt de sperma het diepst na ejaculatie en loopt er zo min mogelijk sperma terug. Doe niet aan anale seks, door anale seks kan je niet zwanger raken.

Zwanger raken met gezond eten en vitamines

Gezond eten is eigenlijk altijd goed voor je, maar zeer zeker ook bij het zwanger raken. Slik ook elke dag multivitamine en foliumzuur. Dit bevorderd het proces van zwanger raken. Vermijd ook ongezonde dingen, zoals roken en meeroken. Dit heeft een negatieve invloed op het zwanger raken en op de ontwikkeling van je baby.

Reactie toevoegen

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om spam inzendingen te vermijden.

Copyright © 2010 - 2020 Zwanger-worden.com - All Rights Reserved. / Disclaimer / Contact