Zwanger ongesteld worden

Het komt voor dat vrouwen zwanger ongesteld worden, ondanks dat zij de pil gebruiken. Het kan dat je gewoon ongesteld wordt, maar na een tijdje toch zwanger blijkt te zijn. Het komt niet vaak voor, kunt wat bloed verliezen als je zwanger bent. Je kan dus zwanger ongesteld worden, al is dit niet echte ongesteldheid. Als je zwanger bent en toch ongesteld wordt is het verstandig om dit met de huisarts te bespreken. Als je de pil slikt kan het voorkomen dat je last hebt van dergelijke ongesteldheid. Je bent dus zwanger, maar het lijkt er toch op dat je ongesteld wordt. De pil houdt veel tegen, maar is niet 100% betrouwbaar, waardoor sommige vrouwen alsnog zwanger kunnen worden, ondanks dat ze de pil gebruiken. 

Ongesteld tijdens zwangerschap

Als je ongesteld bent kan het toch zijn dat je zwanger bent. Je kan tussendoor bijvoorbeeld last  hebben van misselijkheid. Als dit het geval is, is het verstandig om dit goed in de gaten te houden. In dat geval kan je namelijk toch zwanger zijn.  Als je namelijk net ongesteld bent geweest en dan weer misselijk bent, dan is  dat geen symptoom van ongesteldheid, maar duidt dit dan eerder op zwangerschap. Neem een zwangerschapstest af en ga als de zwangerschap ongewenst is naar de huisarts om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Ook als je zwangerschap wel gewenst is kan dit verstandig zijn als je veel last hebt van misselijkheid tijdens je zwangerschap. Misselijkheid tijdens de zwangerschap is namelijk niet prettig.

Reacties

Hoi, was 2 maanden niet ongesteld geworden en ik ben net paar dagen geleden ongesteld geweest en voel me nu misselijk en moe kan ik nu zwanger zijn??
Hallo, ik heb precies hetzelfde..Laatst in oktober ongesteld geweest en paar dagen geleden weer ongesteld geweest. Ik was zo blij! maar nu heel erg misselijk en moe... Nu ga ik weer denken zwanger of toch niet ?? Kan iemand mij helpen
geen antwoord :((((
oke !?
Ik heb precies hetzelfde.. Ben in december gestopt met de pil.. Heb 14 januari seks gehad en ben nu gewoon ongesteld.. Maar ik werd net wakker en voel me zo misselijk dat ik gewoon moest eten. Ik ben ook duizelig en bij de meeste dagen dat ik ongesteld moet worden heb ik buikpijn.. Maar nu echt niks en ik verlies gewoon echt rood bloed! Ik ben bezig om zwanger te raken dus is allemaal erg spannend.. Hoe is het bij jou? Aangezien het al een tijdje terug is? X
Hoi Nonaaa1 Ik heb t zelfde. Pas gestopt met de pil en na mijn eerste ongesteldheid ontzettend misselijk. Weet jij al of je zwanger bent?
Ik ben net een maand en een week weer aan de gewone pil en had vorige week mijn menstruatie, in de stopweek ben ik na 5 dagen weer met de pil begonnen omdat de buikpijn te hevig was en dat ik het wilde afbreken, maar dat ging niet... nadat het over was gemeenschap gehad en slikte dus de pil alweer maar sinds gisteren beginnen mijn borsten erg zeer te doen, en het voelt alsof ik gewoon weer ongie moet worden en ook last van beroerde vlaagjes tussendoor, is dit aanleiding genoeg om een test te gaan doen ondanks ik ongie ben geweest ? Iemand een goed antwoord ? Want ik twijfel nogal aan wat ik moet doen. In ieder geval bedankt.
Ik zou het wel doen. Je kunt beter een test doen en niet zwanger zijn dan er geen doen en het toch zijn...
1 maand geleden een miskraam gehad nu vorige week voor het eerst in 3 maanden ongesteld weer geworden. Nu klaar met ongesteldheid maar erg misselijk tot overgeven aan toe, en erg moe.
Mijn man en ik zijn aan het proberen zwanger te worden. Ik heb al een week lang last van misselijkheid, branderige gevoel in mijn buik net maagzuur, duizeligheid en erg moe. Alles wat kan duiden op een zwangerschap. Maar toch ben ik gisteren ongesteld geworden het is wel wat minder als normaal en roder. En heb ook minder last van krampen als normaal. Zou ik dan toch wel zwanger zijn? I

Reactie toevoegen

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om spam inzendingen te vermijden.

Copyright © 2010 - 2020 Zwanger-worden.com - All Rights Reserved. / Disclaimer / Contact