Ovulatie berekenen

Je ovulatie berekenen kost niet veel tijd. Veel vrouwen vinden het fijn om te weten wanneer ze vruchtbaar zijn en de meeste kans hebben om zwanger te worden. Doe daarom hier de ovulatietest!

Eisprong en vruchtbare dagen berekenen

De eisprong kan worden berekend. Hierbij speelt de vruchtbaarheid een belangrijke rol. Je kunt je vruchtbaarheid zelf bereken door de ovulatietest te doen. De reden dat veel vrouwen dit willen weten is dat ze graag weten wanneer ze de meeste kans hebben om zwanger te worden. Zeker wanneer de kinderwens groot is, willen vrouwen graag weten wat de meest geschikte dag is voor conceptie, zodat ze dan weer kunnen proberen zwanger te worden. Het is belangrijk dat je de ovulatietest nauwkeurig in, omdat dit voor de meest betrouwbare resiltaten zorgt.  Houd  vooraf even een aantal keer je cyclus in de gaten, zodat je het gemiddelde goed in kunt vullen en niet moet gokken hoelang de cyclus gemiddeld bij jou duurt. Neem even de tijd om alles op een rijte zetten en dan kun je vol spanning de gegevens invoeren en kijken hoe jouw ovulatie is.

Ovulatietest

Het berekenen van de ovulatie hoeft helemaal niet lang te duren, een paar gegevens invoeren en het is allemaal zo duidelijk. Zorg er daarom voor dat je weet wat je moet doen als je de ovulatietest wilt doen. Als jede onderstaande ovulatietest gaat invullen dan moet je aangeven wanneer de laatste keer is dat je gemenstrueerd hebt. Het gaat dan om de eerste dag van deze cyclus. Daarnaast moet je ook invullen wat de gemiddelde lengte is van deze cyclus. Vaak is dit een dag of 28, maar bij sommige kan het ook 31 dagen zijn of juist 26 dagen. Je kent zelf je lichaam het beste, waardoor het goed is dat je zelf de ovulatietest invult, zodat je de meeste kans op betrouwbare informatie hebt.

Online ovulatitest

Wanneer was de eerste dag van je laatste menstruatie?

   
Aantal dagen in je menstruatiecyclus:
Je ovulatie datum is:
Je vruchtbare dagen zijn:

Reacties

Hallo wij willen heel graag zwanger worden. Wanneer kan ik een test doen om te kijken of ik al in verwachting ben. De ovulatie test geeft aan dat 17-09 t/m 22-09 mijn vruchtbare dagen zijn, en toevallig hebben wij tussen die dagen seks gehad.
Omdat ik geen ietesprong heb kune julie me daar mee helepe aub
tot op heden ben ik nog niet ongesteld en wat nu ? ik heb 2 x test gedaan maar is negatief
Wow,Fantastic article,it's so helpful to me,and your blog is very good, I've learned a lot from your blog here,Keep on going,my friend,I will keep an eye on it,One more thing,thanks for your post! [URL=http://heijin.hi99.cc]美國黑金[/URL]

Reactie toevoegen

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om spam inzendingen te vermijden.

Copyright © 2010 - 2020 Zwanger-worden.com - All Rights Reserved. / Disclaimer / Contact